Heldagskurs Qigong nybörjare

Helgdag Qigong - nybörjare 


- få tillgång till mer energi i vardagen!
- få snabbare återhämtning fysiskt och mentalt!
- få ett enkelt men mycket effektivt nervarvningsverktyg!


Innehåll: Denna dag lär du dig de enkla men smidiga och aktiva rörelserna i träningsprogrammet "Lyft upp Qi" och kan direkt träna hemma. Vem som helst kan lära sig rörelserna! Kursen ger dig ett enkelt men effektivt stresshanteringsverktyg som bland annat ökar återhämtningsförmågan för din kropp. Åldersgräns, min 17 år.
Läs mer Qigong under fliken "Qigong"!


Datum: ej bestämt.


Tid: 10.00 - 15.30 (lunch ca 12.15 - 13.15, ingår ej priset)å


Adress: 


Anmälan dig på  >> hemsida <<


Varmt välkommen!

.................................................................

OBS! Jag ger även olika behandlingar. Läs om dem på hemsidan.

Sagt om träningen av en elever:

"Hej o Tack för en mycket bra kurs i tisdags! På kvällen kände jag mig upprymd och glad men trött. Dagen efter hade jag någon slags känsla av lätthet i kroppen och en känsla av något mer energi.  Dessutom reagerade jag på att jag var förvånansvärt klar i huvudet när jag åkte hem från jobbet på onsdagen mot vad jag brukar vara. Häftig känsla i kropp och knopp och hoppas på fler upplevelser vart efter kursens gång" 


Hej. 

Jo det känns bra. Jag har haft problem med spänningar i ryggen, under hösten, som inte velat släppa och så nackspärren då som grädde på moset. På vägen hem i bilen upptäckte jag att jag var helt avslappnad i ryggen 😊. Fortfarande lite stel i nacken men oj så mycket bättre 👍🏻 Annie