10 v qigong för nybörjare höst -21

Veckokurs i Qigong - nybörjare

"Läkning och harmoni för kropp och själ” 


PÅGÅR!   (ny kursstart för nybörjare planerad till jan-feb -22.)


Start tors 23 sept, 10 tillfällen

 

Adress: Gasverksgatan 17, Helsinborg, i Medborgarskolans lokaler. Jag samarbetar med Medborgarskolan i Helsingborg i denna kursomgång.


Din investering: 1490:-  I priset ingår en video så du kan träna hemma efteråt.

Vill du:
Få tillgång till mer energi i vardagen?
Få snabbare återhämtning fysiskt och mentalt?
Få ett enkelt men mycket effektivt nervarvningsverktyg?


Under vår tid tillsammans lär du dig de enkla rörelserna i Lyft upp Qi och kan börja träna hemma direkt. Vem som helst kan lära sig rörelserna! Du får, bland annat, ett enkelt men mycket effektivt nedvarvningsverktyg som bland annat ökar återhämtningsförmågan för kropp och själ.

I en mindre studie har man visat att qigong minskat både kronisk trötthets- & utmattningssyndrom! På sidan hittar du även en länk till själva rapporten, som är publicerad på "US National Library of Medicine National Institutes of Health" hemsida.


Om du själv inte kan komma denna gång kanske någon i din familj, vän eller arbetskamrat är intresserad!?

 

Ta med:
Löst åtsittande kläder.
Ev vattenflaska
Papper och penna om du vill anteckna. Inga dokument kommer ges ut av mig.


OBS! Jag ger även energibehandlingar. Läs om behandlingen under fliken "Behandling"


Varmt välkommen med din anmälan!Sagt om träningen och mig av några elever:


"Hej o Tack för en mycket bra kurs i tisdags! På kvällen kände jag mig upprymd och glad men trött. Dagen efter hade jag någon slags känsla av lätthet i kroppen och en känsla av något mer energi.  Dessutom reagerade jag på att jag var förvånansvärt klar i huvudet när jag åkte hem från jobbet på onsdagen mot vad jag brukar vara. Häftig känsla i kropp och knopp och hoppas på fler upplevelser vart efter kursens gång" 

.............

Hej. 

Jo det känns bra. Jag har haft problem med spänningar i ryggen, under hösten, som inte velat släppa och så nackspärren då som grädde på moset. På vägen hem i bilen upptäckte jag att jag var helt avslappnad i ryggen 😊. Fortfarande lite stel i nacken men oj så mycket bättre 👍🏻 Annie

.............

 Jag är imponerad av hur du genomförde passet, och att man (jag) känner sig bekväm trots noll förkunskaper, förväntningar osv. Har alltid tyckt att det är imponerande när instruktörer (oavsett pass) kan ”hålla låda” så länge att jag inte tappar fokus. Bra jobbat! Ingen lätt match, för mina tankar drar åt alla håll.” Jenny