10 v qigong för nybörjare höst -22

Veckokurs i Qigong - nybörjare

"Läkning och harmoni för kropp och själ” 


Datum: Inget nytt datum inplanerat ännu.

 

Adress: 


Din investering::1345 SEK -  I priset ingår en video så du även kan träna hemma!


Vill du:
Få tillgång till mer energi i vardagen?

Få mer styrka och smidighet?
Få snabbare återhämtning fysiskt och mentalt?
Få ett enkelt men mycket effektivt stresshanteringverktyg?


Du lär dig de enkla men rörelsevänliga rörelserna i Lyft upp Qi och kan börja träna hemma direkt. Vem som helst kan lära sig programmet! 


I en mindre studie har man visat att qigong minskat både kronisk trötthets- & utmattningssyndrom! Rapporten, finns på "US National Library of Medicine National Institutes of Health" hemsida.


Om du själv inte kan komma denna gång kanske någon i din familj, vän eller arbetskamrat är intresserad!?

 

Ta med:
Löst åtsittande kläder. Ev vattenflaska. Papper och penna om du vill anteckna. Inga dokument kommer ges ut av mig.


OBS! Jag ger även energibehandlingar och elevbehandlingar i Body SDS.. Läs om behandlingen under fliken "Behandling"

Sagt om träningen och mig av några elever:


"Hej o Tack för en mycket bra kurs i tisdags! På kvällen kände jag mig upprymd och glad men trött. Dagen efter hade jag någon slags känsla av lätthet i kroppen och en känsla av något mer energi.  Dessutom reagerade jag på att jag var förvånansvärt klar i huvudet när jag åkte hem från jobbet på onsdagen mot vad jag brukar vara. Häftig känsla i kropp och knopp och hoppas på fler upplevelser vart efter kursens gång" 

.............

Hej. 

Jo det känns bra. Jag har haft problem med spänningar i ryggen, under hösten, som inte velat släppa och så nackspärren då som grädde på moset. På vägen hem i bilen upptäckte jag att jag var helt avslappnad i ryggen 😊. Fortfarande lite stel i nacken men oj så mycket bättre 👍🏻 Annie

.............

 Jag är imponerad av hur du genomförde passet, och att man (jag) känner sig bekväm trots noll förkunskaper, förväntningar osv. Har alltid tyckt att det är imponerande när instruktörer (oavsett pass) kan ”hålla låda” så länge att jag inte tappar fokus. Bra jobbat! Ingen lätt match, för mina tankar drar åt alla håll.” Jenny