Behandling

Kroppsbehandlingar -

Body SDS,  Qi-healing (energibehandling) 

"Läkning och harmoni för kropp och själ!"


Behandling med Body SDS


Body SDS står för Body Self Development System. Det är är en behandlingsform som utvecklats i Danmark. Jag är en av fem personer som ger behandling i Sverige!


Behandlingen förenar västerländsk och österländsk kunskap där man (be-) arbetar muskler, lymfsystemet, inre organ och leder. Genom pulserande och masserande rörelser, tryck, andnings-tekniker och samtal blir det en behandling som når ditt fysiska, mentala och energimässiga jag. Det finns inslag av traditionell kinesisk medicin såsom tryck under fötter och efter energilinjer på kroppen. Behandlingen ska underlätta för din kropps självläkning på det fysiska, energimässiga och mentala planet. "Allt är ett"!

I behandlingen ​​ kan du som klient få reflektera över dina inre och  yttre upplevelser och känslor. 


Din investering: 75 min - 850 kr - 15-25 juli i Göteborg.

 Läs villkor för bokning under fliken "Kontakt".


Av behandlingarna kan du uppleva:

avslappning • minskad stress • emotionellt lugn • smärtlindring • ökad medvetenhet/självkännedom • korrigering av obalanser i den fysiska kroppen, balansering/förstärkning av energiflödet i kroppen • utrensning av gifter och slaggprodukter • snabbare naturlig läkning, bygga en sundare, starkare och smidigare kropp. Läs mer om Body SDS på www.body-sds.dk


Qihealing (energibehandling)

Jag utför (liggande eller sittande) behandlingar. Under behandlingen placerar jag mina händer på kundens kropp, oftast i samma position som de energicenter (chakran) vi har, enligt österländsk medicin. 

 

Jag har sett människans egen unika läkekraft! Min idé är att de behandlingar som du får av mig bör kompletteras med din egen vilja om att förändras, antingen på det yttre och/eller det inre planet.


Jag tänker mig att din komplettering, t ex att bryta gamla mönster, utgör ett viktigt bidrag för att du ska bli mer motståndskraftig mot till exempel stress och sjukdom, för att i slutänden bli helare som människa. Mina energihandlingar kan hjälpa dig en bit på vägen. Din egen inställning och vilja till förändring kan ta dig hela vägen till ett rikare liv!

Din investering för 60 min energibehandling: 690 SEK.


Läs villkor för bokning under fliken !Kontakt".