Behandling

Kroppsbehandlingar -

Body SDS elevbehandlng, Qi-healing


Body SDS-elevbehandling

Body SDS står för Body Self Development System. Det är är en behandlingsform som utvecklats och bara finns i Danmark. Behandlingen förenar västerländsk och österländsk kunskap där man (be-) arbetar med lymfan, organ och leder. Genom pulserande rörelser, tryck, andningstekniker och samtal blir det en behandling som når ditt fysiska, mentala och energimässiga jag. Jag ger elevbehandlingar till ett kraftigt reducerat pris:

1,15 timme - 500 kr.  Boka genom att ringa eller skriva till mig!


Av behandlingarna kan du uppleva:

avslappning • minskad stress • emotionellt lugn • smärtlindring • ökad medvetenhet/självkännedom • balansering/förstärkning av energiflödet i kroppen • utrensning av gifter och slaggprodukter • snabbare naturlig läkning

 

Qissage eller Qihealing

Jag utför (liggande eller sittande) behandlingar. Under behandlingen placerar jag mina händer på kundens kropp, oftast i samma position som de energicenter (chakran) vi har, enligt österländsk medicin. 

 

Jag har sett människans egen unika läkekraft! Min idé är att de behandlingar som du får av mig bör kompletteras med din egen vilja om att förändras, antingen på det yttre och/eller det inre planet.


Jag tänker mig att din komplettering, t ex att bryta gamla mönster, utgör ett viktigt bidrag för att du ska bli mer motståndskraftig mot till exempel stress och sjukdom, för att i slutänden bli helare som människa. Mina energihandlingar kan hjälpa dig en bit på vägen. Din egen inställning och vilja till förändring kan ta dig hela vägen till ett rikare liv!

Din investering för 55 min energibehandling: 690 SEK.


Kontakta mig via "Kontakt-fliken"! Du hittar villkoren under "Kontakt/Villkor".


"Läkning och harmoni för kropp och själ!"