Kurser

Jnst nu pågår ingen kurs. Dock du investera i enskilda kurser eller behandlingar! Se fliken "Behandling"!
Adress: Kvarngränd 5, Atmajala Yoga vid Kvarndammen, Norrtälje


Anmälan:  www.energirorelse.se,  tel 073 95 95 491.

 

Qigongträningen (medicinsk qigong) är mycket enkel och du kan använda den direkt i din vardag och tar cirka 15 minuter för dig som nybörjare att genomföra. Vem som helst kan lära sig rörelserna!

 

Åldersgräns: min 17 år


Normalt sett tar jag emot ca 12 deltagare. För att få gott om plats tar jag endast in 7 st deltagare på kursen. Lokalen vädras innan och efter (om det är möjligt har vi fönstren på glänt även under kurstiden). På toaletten finns handsprit finns och tvål. Du följer Folkhälsomyndighetens råd och kommer endast om du är frisk, och varit det i 2 dagar om du varit sjuk.


Välkommen till läkning och harmoni för kropp och själ!


---------------------------------

Vill du inte träna i grupp kan du få privatlektion via Zoom eller Skype. Eller om ni är ett gäng som vill testa träningsformen via Internet. Hör av dig/er för ett förutsättningslöst samtal!


--------------------------------

Ta en eller flera privatlektioner i qigong! Dessa bokar du antingen via "Kontakt"-fliken eller ring mig. Din investering för en 1 h privatlektion: 490 SEK.

 -------------------------------

Energibehandlingar bokar du via "Kontakt"-fliken eller ring mig.

Läs mer om energibehandlingar (Qi-healing) under fliken Energibehandlingar. 

Bangalore, Indien, där jag undervisade

Sagt om träningen av en elev:

"Hej o Tack för en mycket bra kurs i tisdags! På kvällen kände jag mig upprymd och glad men trött. Dagen efter hade jag någon slags känsla av lätthet i kroppen och en känsla av något mer energi.  Dessutom reagerade jag på att jag var förvånansvärt klar i huvudet när jag åkte hem från jobbet på onsdagen mot vad jag brukar vara. Häftig känsla i kropp och knopp och hoppas på fler upplevelser vart efter kursens gång"

Tel : + 46 73 95 95 491

E-mail:hlinnsen@yahoo.com